2 Gouden jubilarissen bij onze vereniging

Als te doen gebruikelijk worden onze jubilarissen elk jaar tijdens het concert voor de vrienden van muziekvereniging St. Cecilia, gehuldigd. Dit jaar hebben we 2 gouden jubilarissen, te weten Jan Lemmens en Jack Nouwens.

Jan Lemmens

50 jaar TROUW lid. Echt een trouw lid Jan. Zelden zal jij een repetitie of een uitvoering laten schieten. Dan moet er echt wel een goede reden voor zijn, anders gaat repetitie of uitvoering voor alles.

Je komt, bijna trouw, met het fietske van de Pullen in Wintelre naar Vessem gefietst.

Ook moet je dan terugfietsen, dat gaat bij jou volgens mij wel altijd goed, maar bij andere uit Wintelre soms wat minder.

Jan is voor onderhoud van het instrumentarium, wat je dan ook goed doet. Techniek is wel jouw ding.

Jullie Ruud is ook nog 5 jaar instructeur geweest, maar jullie andere zoon, Stijn, die in oma’s huis woont heeft nog niet de behoefte om zich bij ons aan te sluiten. Die blijft nog lekker bij Wintelre trommelen. Allebei de zonen toch in je voetsporen gelopen.

Jan en Lia natuurlijk ook, van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

 

Jack Nouwens

 

Jack, ook 50 jaar lid. Wel in 2 etappes maar in totaal toch 50 jaar. Je hebt tussendoor een sabbatical van een paar jaar genomen en daarna toch weer lid geworden.

Enkele jaren bestuurslid geweest en nu al weer heel wat jaren medeorganisator van de jaarmarkt, is nu Cecilia kookt. Een nieuw evenement wat jullie dit jaar voor de eerste keer organiseerde en wat meteen succes vol was. Dank daarvoor.

Ook een verdomd TROUW lid, ook altijd op de repetitie of uitvoering. Het lopen gaat wat minder met die koai knieën, maar ge tromt nog lekker mee op straat.

Meestal als 1 van de eerste op de repetitie, net als Jan trouwens, en al volop bezig om instrumenten klaar te zetten voordat wij binnen komen.

Jack en MARIA van harte gefeliciteerd met dit jubileum.

 

Comments are closed.