Info

1. Kosten Lidmaatschap
contributie lidmaatschap vanaf 16 jarige leeftijd:(leden onder de 16 die geen les meer volgen betalen ook deze contributie) € 80,- per jaar
leskosten fanfare- en drumbandleerlingen: zie website Art4U
2. Gebruik en onderhoud instrumenten
Gebruik instrumenten: Alle instrumenten zijn eigendom van St. Cecilia.Je mag het instrument dan ook alleen gebruiken bij optredens die door St. Cecilia zijn georganiseerd! Het is dus bijvoorbeeld niet toegestaan het instrument te gebruiken om op eigen initiatief in de stad kerstliedjes te gaan spelen.Het spreekt voor zich dat je zeer voorzichtig met de kostbare instrumenten omgaat. Schade die ontstaat door onvoorzichtig handelen wordt verhaald!
onderhoudsinstructie instrumenten: Zodra de zorg van een instrument aan jou is toevertrouwd dan ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud. Je moet het instrument schoonhouden en regelmatig poetsen.Is er iets met het instrument niet in orde ga dan niet zelf experimenteren maar neem direct contact op met een van de onderstaande contacpersonen.Hieronder vind je links naar specifieke onderhoudsinformatie voor diverse instrumenten:
Algemene onderhoudsinfo koper en houden blaasinstrumenten
Onderhoudsinfo voor trompet / trombone
Onderhoudsinfo voor bugel / kornet
Onderhoudsinfo voor klarinet
Onderhoudsinfo voor saxofoon
Onderhoudsinfo voor dwarsfluit / picollo
Onderhoudsinfo voor drumstel
contactpersonen onderhoud en reparatie fanfare-instrumenten: Walter de Laat
contactpersonen onderhoud en reparatie drumband-instrumenten: Jack Nouwens & Jan Lemmens
3. Muziekopleiding
Muziekschool Art4U uit Veldhoven verzorgt alle individuele muzieklessen. Voor informatie hierover kunt U contact met Art4U opnemen.