Afscheid druminstructeur Remco Verblackt en welkom nieuwe instructrice Angela Aarts

Afscheid van Remco Verblackt; instructeur van onze slagwerkgroep.

 

Dit laatste nummer van Coldplay is gearrangeerd door Remco zelf. Klasse.

In 2017 officieel begonnen bij onze slagwerkgroep. Daarvoor was je enkele malen ingevallen als Ruud Lemmens (de dirigent voor Remco) niet kon.

In begin ging het allemaal nogal twijfelachtig, maar langzaam maar zeker ging het steeds beter. Toen Ruud stopte waren we er snel over uit wie we moesten vragen voor deze taak.

Alle leden waren er unaniem overeens dat jij het moest worden. En gelukkig zij je meteen “ja”.

Natuurlijk was het voor jou ook flink schakelen, je studeert aan de TU-werktuigbouwkunde, geen enkele ervaring in leiding geven aan een korps ongeleide projectielen, geen instructeurs opleiding gevolgd, en dan sta je daar…

Maar, ook daar zijn we unaniem in, je deed het voortreffelijk. Echt klasse.

Op jouw rustige manier, maar wel tot in de puntjes nauwkeurig, en opnieuw en weer opnieuw en weer. Top.

Ik weet nog dat er een nummer was in 9/4 maat. Je zei nog ik zal die zo aangeven; 1-2-3-4  1-2-3 1-2

Ge moet het maar eens proberen…….doe maar eens.

1-2-3-4  1-2-3- 1-2  en dan continue

Maar dan ook je papier in gaten houden, iedereen aangeven waar ze harder of zachter moeten, slaan, aangeven waar eenieder moet invallen en dan dat toch nog vol kunnen houden.

Dat vind ik een klasse apart.

Remco, bedankt wat je allemaal voor ons gedaan hebt (en nog moet gaan doen). We hebben 5 geweldige jaren gehad. Je hebt werk gevonden in Venlo of daar ergens en helaas was/is ons repetitie bezoek ook niet echt iets waar je vrolijk van wordt, daarom heb je besloten om ermee te stoppen.

Meteen, toen nog op de achtergrond, onze nieuwe instructrice Angela Aarts. Afkomstig uit Zundert, maar toch bereid om elke week naar Vessem te komen. Is nu instructrice van de jeugdleden van Sirena Hooge Mierde, maar was toe aan ook een groter korps. Gelukkig is ze bereid om onze slagwerkgroep het een en ander bij te leren.

Angela succes.

Comments are closed.