Jubileumweekend 21-22 juni 2024

Jubiliumweekend: Viva Cecilia

Als je jarig bent, geef je een feestje, toch? Wij van Muziekvereniging Sint Cecilia worden komende zomer 160 jaar. Rede genoeg om goed uit te pakken met Viva Cecilia. Zowel vrijdag 21 als zaterdag 22 juni kun je met ons mee feesten. Want er staat van alles op het programma!

Cecilia Juicht – vrijdag 21 juni

Ons feestje valt samen met dé poule-kraker van het EK voetbal: Nederland – Frankrijk. Daar moeten we iets mee, dachten we. Daarom kun je vrijdagavond 21 juni de wedstrijd op groot scherm komen kijken in de zaal in D’n Boogerd. Speel ook gerust mee met onze EK-poule waarmee leuke prijzen te winnen zijn! De avond start om 20.00 uur. Uiteraard hopen we op een mooie overwinning van Oranje. Hoe dan ook bouwen we na de wedstrijd een mooi feestje, aangevoerd door DJ Brent. De entree is geheel gratis. Bijzijn is meemaken!

Cecilia presenteert: Maestro – zaterdag 22 juni

Wil jij zien wie dé Maestro van Vessem wordt? Noteer dan 22 juni dan alvast in je agenda! Deze zaterdag staat in het teken van het Maestro-concert. Vier bekende Vessemnaren gaan de uitdaging aan om een muziekstuk te dirigeren voor onze muziekvereniging. Een vakjury met kenners zal onze kandidaten beoordelen. Wellicht wel iemand van jouw vrienden of familie. Wie weet…

Tijdens het concert pakken we groots uit met extra muzikanten op een extra groots podium. Het zal een unieke avond worden met prachtige muziek en een spannende strijd tussen onze Maestro’s. Na het concert neemt DJ RECRAH het over zodat we de avond goed afsluiten met een mooi feestje.

Onze deelnemers vinden het heel fijn als je ze aan komt moedigen 22 juni. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00u. Kaartjes voor het concert zijn te koop bij Super Service Henst voor slechts €7,50,- of online via: https://eventix.shop/scgqkfvq.

Comments are closed.